Kalniņkalnu desu darbnīcā Vērgalē ik dienu gatavojam svaigus un dabīgus gaļas izstrādājumi gan svētku galdam, gan ikdienai. Brokastīm - sardeles, cīsiņi, pusdienām - ribiņas, karbonāde, šķiņķis ar štovētiem kāpostiņiem. Vakariņās - pastētes maizīte.
Desas sastāv no 100% rūpīgi sagatavotas gaļas, tādēļ pat vismazākie ēdāji būs apmierināti un kārtīgi paēduši. Produktu receptes ir aizgūtas no vecmāmiņas pavārgrāmatas, tādēļ ikviens spēs sagaršot bērnības garšu.
Mūsu produkcija ir roku darbs, ko parāda katra rūpīgi satītā sardelīte un uz karbonādes uzkaisītais garšvielas graudiņš. Gaļas sortimentu klāsts ir pietiekami plašs un daudzveidīgs. Populārākie gardumi - „Mājas” desa ar ķimenēm vai arī ar ķiplokiem, aukstā gaļa, „Mājas” uzkoda jeb dradži, aknu plāceņi, krāsnī cepts viltotais zaķis, cīsiņi, asinsdesa ar putraimiem un sīpoliem, īpaši izmeklētā marinādē kūpināta cūkgaļas krūtiņa, vista un vistu stilbi, cimbolis, cūku ausis un šņukuri, kā arī neiztikt bez īsta lauku sālītā speķa un citiem gardumiem.