Gaļas izstrādājumi

Kalniņkalnu desu darbnīcā Vērgalē ik dienu gatavojam svaigus un dabīgus gaļas izstrādājumi gan svētku galdam, gan ikdienai. Brokastīm - sardeles, cīsiņi, pusdienām - ribiņas, karbonāde, šķiņķis ar štovētiem kāpostiņiem. Vakariņās - pastētes maizīte.

Desas sastāv no 100% rūpīgi sagatavotas gaļas, tādēļ pat vismazākie ēdāji būs apmierināti un kārtīgi paēduši. Produktu receptes ir aizgūtas no vecmāmiņas pavārgrāmatas, tādēļ ikviens spēs sagaršot bērnības garšu.

Mūsu produkcija ir roku darbs, ko parāda katra rūpīgi satītā sardelīte un uz karbonādes uzkaisītais garšvielas graudiņš. Gaļas sortimentu klāsts ir pietiekami plašs un daudzveidīgs. Populārākie gardumi - „Mājas” desa ar ķimenēm vai arī ar ķiplokiem, aukstā gaļa, „Mājas” uzkoda jeb dradži, aknu plāceņi, krāsnī cepts viltotais zaķis, cīsiņi, asinsdesa ar putraimiem un sīpoliem, īpaši izmeklētā marinādē kūpināta cūkgaļas krūtiņa, vista un vistu stilbi, cimbolis, cūku ausis un šņukuri, kā arī neiztikt bez īsta lauku sālītā speķa un citiem gardumiem.

Gaļas izstrādājumu sortiments

  • Kūpinājumi - krūtiņa, ribiņas, kauliņi, speķis, cimbolis, karbonāde, šķiņķis, cūku pusgalvas, ausis un šņukuri, zupas gaļa
  • Desas - „Mājas”, „Mājas” ar ķiplokiem vai ķimenēm, šķiņķa desa, asinsdesa
  • Cepamdesiņas - kāpostu desiņas ar ķimenēm, mednieku desiņas
  • Uzgriežamās desas - piena desa, apdūmotā "Doktora" desa, sviestmaižu desa, maltas gaļas rulete, „Salami” desa, gaļas maize
  • Sardeles, cīsiņi
  • Subproduktu izstrādājumi - Aknu pastēte, spiestā gaļa, mēle želejā, vistas gaļas galerts, „Mājas” uzkoda jeb dradži, sautēti kāpostiņi, cūkgaļas konservi
  • Kulinārija - cepta vistas vai cūkgaļas karbonāde, ceptas aknas, aknu plāceņi, krāsni cepts viltotais zaķis un pildīta fileja, „Mājas” rulete un citi labumi
  • Svaiga cūkgaļa - ¼ vai puscūka (pasūtot), karbonāde, kakla karbonāde, kauliņi, ribiņas, mīkstums, šķiņķis, malta cūkgaļa
  • „Kalniņkalnu” īpašais šašliks

AUGSTA KVALITĀTE

PAŠU AUDZĒTS

VIETĒJIE PRODUKTI

PLAŠS SORTIMENTS

TOP